Kaspersky Security Cloud for Windows

Om komponenten Enheter i mitt nätverk

30 november 2021

ID 138204

Hackare skulle kunna fånga ditt lösenord eller hacka sig in i ditt hemnätverk för att dra nytta av ditt Internet eller stjäla din data. Kaspersky Security Cloud skyddar dina Ethernet-nätverk och wifi-nätverk mot obehöriga anslutningar.

När en enhet ansluter till ditt nätverk visar Kaspersky Security Cloud ett relevant meddelande och frågar om du vill se de enheter som är anslutna till detta nätverk:

• Om du godkänner visar Kaspersky Security Cloud en lista över enheter som är anslutna till detta nätverk och meddelar dig om en ny enhet har anslutit sig till det.
  • Om du avvisar det, meddelar Kaspersky Security Cloud dig inte igen om när en anslutning till detta nätverk har etablerats och visar inte en lista över enheter som är anslutna.

Du kan när som helst inaktivera enhetskontroll i ditt nätverk. Kaspersky Security Cloud slutar visa enheter i detta nätverk och meddelar dig när nya enheter är anslutna till detta nätverk.

Till och med en osäker enhet i hemnätverket minskar skyddet av dina andra enheter. Du kan använda My Kaspersky för att se vilka Kaspersky-program som är installerade på andra enheter som är anslutna till samma konto på My Kaspersky. Om du och dina familjemedlemmar använder programmet under Family-paketet kan du också se vilka Kaspersky-program som är installerade på dina familjemedlemmars enheter. Om så krävs kan du gå till My Kaspersky och installera Kaspersky-program på dina enheter.

Du kan inaktivera komponenten Enheter i mitt nätverk. När du inaktiverar komponenten slutar Kaspersky Security Cloud att meddela dig om anslutningar till ditt nätverk.

För att lära dig andra tillgängliga säkerhetsmetoder för anslutning till wifi-nätverk, besök webbplatsen för teknisk support.