Kaspersky Security Cloud for Windows

Ansluta till My Kaspersky

30 november 2021

ID 139729

För att aktivera programmet loggar du in på ditt My Kaspersky-konto och ansluter till My Kaspersky. Kaspersky Security Cloud fungerar inte om din enhet inte är ansluten till My Kaspersky. Om du tidigare har skrivit in dina uppgifter i ett annat Kaspersky-program på den här enheten, ansluter Kaspersky Security Cloud automatiskt till My Kaspersky. Om programmet inte automatiskt kopplar din enhet till My Kaspersky, måste du manuellt ange dina uppgifter för att logga in.

Om du har ett My Kaspersky-konto:

1. Ange den e-postadress som du använde när du skapade kontot.
  2. Ange lösenordet för ditt konto.
  3. Ange den kod sm visas på bilden och klicka på Fortsätt.

Detta steg är endast tillgängligt om du flera gånger har angett en felaktig e-postadress eller ett lösenord.

4. Om du konfigurerade autentisering via sms på My Kaspersky, kommer ett sms med autentiseringskoden att skickas till din telefon. I inmatningsfältet anger du autentiseringskoden och klickar på Fortsätt.

Om meddelandet med autentiseringskoden inte kommer fram, gör du något av följande:

• Klicka på Hämta en ny kod för att begära en ny kod.
    • Klicka på Fick du inte koden för att ta reda på hur detta problem ska lösas.

I en del regioner ber programmet dig att läsa och godkänna reglerna för dataöverlämning. Tryck på knappen Acceptera och anslut om du godkänner villkoren i uttalandet.

Programmet kommer att anslutas till My Kaspersky.

• Om du redan har köpt en prenumeration och angivit aktiveringskoden på My Kaspersky, aktiveras programmet med prenumerationen när du ansluter till My Kaspersky.
    • Om programmet upptäckte flera aktiva licenser, till exempel för Kaspersky Security Cloud – Personal och Kaspersky Security Cloud – Family, visas fönstret Välj prenumeration. Klicka på knappen Välj för att välja den prenumeration under vilken Kaspersky Security Cloud kommer att användas.

Om du ännu inte har köpt en prenumeration, aktiveras programmet under paketet Kaspersky Security Cloud – Free.

Om du inte har ett konto på My Kaspersky