Kaspersky Security Cloud for Windows

Om My Kaspersky-kontot

30 november 2021

ID 139732

Ett My Kaspersky-konto behövs för att arbeta med Kaspersky Security Cloud.

Om du inte redan har ett My Kaspersky-konto kan du skapa ett på webbplatsen eller i webbplatsens anslutningsfönster i Kaspersky Security Cloud. Du kan även använda konton som används med andra Kaspersky-resurser för att logga in på webbplatsen.

När du skapar ett My Kaspersky-konto måste du ange en giltig e-postadress och lösenord. Lösenordet måste innehålla minst åtta tecken, varav en siffra, en stor bokstav och en liten bokstav. Inga blanksteg är tillåtna.

Om lösenordet är för svagt eller vanligt skapas inte kontot.

Efter att kontot har skapats kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera ditt konto.