Kaspersky Security Cloud for Windows

Kaspersky Security Cloud

30 november 2021

ID 146316

Kaspersky Security Cloud är vår nya säkerhetstjänst baserad på patenterad adaptiv säkerhetsteknologi. Tjänsten justerar dina åtgärder och tillhandahåller anpassade rekommendationer på hur man ska skydda dig och de som är nära dig. Exempelvis, när du ansluter till wifi-nätverk, handlar online eller loggar in på webbplatser kommer tjänsten rekommendera att du slår på skyddskomponenter som bäst passar situationen.

Du kan använda Kaspersky Security Cloud på enheter som kör Microsoft Windows, macOS (ej tillgängligt i gratispaketet), Android och iOS.

För att du ska kunna använda Kaspersky Security Cloud måste din enhet vara ansluten till ett My Kaspersky-konto. My Kaspersky är ett enda konto för fjärrhantering av skyddet för dina enheter. En ägare av familjeprenumerationen kan också dela skyddet med familjemedlemmar och vänner. Alla andra användare under denna familjeprenumeration kommer behöva skapa egna My Kaspersky-konton.

Kaspersky Security Cloud erbjuder tre prenumerationspaket.

Se Licensavtal för slutanvändare för alla program i tabellen.

Free-paket

Personligt paket

Familjepaket

upp till 3 enheter

3 till 5 enheter

upp till 10 enheter

Kaspersky Security Cloud (grundläggande)

Kaspersky Security Cloud (fullständig version)

Kaspersky Security Cloud (fullständig version)

Kaspersky Internet Security för Android (gratisversion)

Kaspersky Internet Security för Android (premiumversion)

Kaspersky Internet Security för Android (premiumversion)

Kaspersky VPN Secure Connection * (standardversion)

Kaspersky VPN Secure Connection * (standardversion)

Kaspersky VPN Secure Connection * (standardversion)

Kaspersky Password Manager (gratisversion)

Kaspersky Password Manager (premiumversion)

Kaspersky Password Manager (premiumversion)

Kaspersky Safe Kids (premiumversion)

* För iOS och Android-enheter är Kaspersky VPN Secure Connection en del av Kaspersky Security Clouds funktionalitet, inte en fristående app. Avinstallera Kaspersky VPN Secure Connection från din mobilenhet så att Kaspersky Security Cloud kan fungera felfritt. Kaspersky VPN Secure Connections inställningar tas bort efter att programmet har avinstallerats. Om du har köpt en prenumeration för den utökade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection kommer det att tillämpas på funktionen Kaspersky VPN i Kaspersky Security Cloud.