Kaspersky Security Cloud for Windows

Aktivera en annan prenumeration om din prenumeration har återkallats eller löpt ut

30 november 2021

ID 155658

Om din prenumeration på Kaspersky Security Cloud har återkallats eller löpt ut, kan du välja en annan prenumeration.

Vidta följande åtgärder för att välja en annan prenumeration:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på länken Återkallat eller Upphört (beroende på prenumerationsstatus) för att gå till fönstret Prenumeration.
  3. I fönstret Prenumeration, klickar du på länken Jag har en prenumeration för att gå till fönstret Tillgängliga prenumerationer.
  4. Klicka på knappen Välj intill den prenumeration under vilken du vill använda Kaspersky Security Cloud.

Om du inte har en aktiv prenumeration på My Kaspersky, föreslår programmet att du köper en prenumeration.