Kaspersky Security Cloud for Windows

Hur du nekar nätverksåtkomst för en enhet

30 november 2021

ID 203916

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på ikonen i nedre delen av fönstret (nätverk Nätverksikon eller kabelanslutet nätverk Ikonen Trådbundet nätverk eller trådlöst nätverk Ikonen Trådlöst nätverk beroende på typ av nätverk som upptäckts) för att öppna fönstret Enheter i mitt nätverk.
  3. I avsnittet Mitt nätverk klickar du på länken Enheter i mitt nätverk.
  4. I fönstret Enheter i mitt nätverk väljer du den enhet som du vill koppla bort.
  5. Till höger i fönstret hittar du enhetens MAC-adress.
  6. Blockera enhetens MAC-adress i webbläsarinställningarna. Besök webbplatsen för den specifika leverantören för att se användarhandboken för din router.

När MAC-adressen har blockerats kommer inte enheten att kunna ansluta till ditt nätverk.