Kaspersky Security Cloud for Windows

Om prenumerationen

30 november 2021

ID 70647

Din prenumeration avgör dina användarinställningar för Kaspersky Security Cloud (prenumerationens utgångsdatum och antal skyddade enheter). Prenumerationen fastställer en unik kod för att aktivera din kopia av Kaspersky Security Cloud.

Det finns tre paket:

Kaspersky Security Cloud – Free. Detta paket ger dig rätt att använda den grundläggande uppsättningen skyddsfunktioner gratis. Du kan installera och använda programmet samtidigt på tre enheter som är anslutna till samma Mitt Kaspersky-konto. Mer informatopin om det skydd du får under Free-paketet finns i Jämförelse av olika Kaspersky Security Cloud-paket. Prenumerationen på Free-paketet förnyas automatiskt. Du behöver inte vidta några åtgärder.

• Kaspersky Security Cloud – Personal. Detta paket ger dig rätt att använda alla funktioner utom Kaspersky Safe Kids. Detta paket är avsett att användas av en enskild person och du kan inte dela programmet med vänner och familj.
  • Kaspersky Security Cloud – Family. Detta paket ger dig rätt till obegränsad användning av alla funktioner i programmet, inklusive skydd av barn med hjälp av programmet Kaspersky Safe Kids. Om du köpte en prenumeration på Family-paketet, kan du dela användarrättigheterna av programmet med dina närstående (vänner, familj och till och med arbetskamrater).

Personal- och Family-paketen har automatisk förnyelse. Om du aktiverar funktionen för automatisk förnyelse på en av våra partners webbplatser eller på Kasperskys webbplats, kommer din prenumeration automatiskt att förnyas utan att du behöver göra något. Prenumerationen på Free-paketet förnyas automatiskt. Du behöver inte vidta några åtgärder.

Om du inte aktiverar funktionen för automatisk förnyelse eller om programmet av någon anledning inte kunde genomföra automatisk förnyelse av din prenumeration (ditt bankkort har löpt ut eller avvisades), i slutet av prenumerationen på Personal- eller Family-paketet, kan programmet komma att växla till Free-paketet om ditt paket stöder detta. I det här fallet måste du, för att fortsätta att använda programmet under Personal- eller Family-paketet, manuellt förnya din prenumeration på Kasperskys webbplats eller på en av våra partners webbplatser.

Prenumerationerna på Personal- och Family-paketen innefattar rätten att använda följande tjänster:

• Rätten att använda programmet på en eller flera enheter

Antalet enheter på vilka du kan använda programmet anges i licensavtalet för slutanvändare.

• Hjälp från Kasperskys tekniska support
  • Andra tjänster som tillhandahålls av Kaspersky eller företagets partner enligt villkoren i prenumerationen.

Innan du köper en prenumeration kan du få en gratis testversion av Kaspersky Security Cloud. testversionen av Kaspersky Security Cloud fungerar under hela testperioden. Efter testperioden av Kaspersky Security Cloud, måste du köpa en prenumeration för att fortsätta använda programmet.

Återkalla en prenumeration från en enhet

Mer information om hur du återkallar en Kaspersky Security Cloud-prenumeration från en enhet eller skicka en prenumeration till en enhet hittar du i My Kaspersky-hjälpen.

Om prenumerationer som köpts via App Store eller Google Play

Om du har köpt en prenumeration på Kaspersky Security Cloud via App Store eller Google Play för användning på Microsoft Windows-enheter, måste du på nytt köpa en prenumeration via App Store eller Google Play i slutet av din prenumerationsperiod på Kaspersky Security Cloud. I detta fall är du inte berättigad till automatisk förnyelse av din prenumeration på vår partners webbplats eller på Kasperskys webbplats.

Du kan också köpa en testversion av Kaspersky Security Cloud i App Store eller Google Play och använda programmet gratis under en utvärderingsperiod. Observera att Kaspersky Security Cloud efter avslutad utvärderingsperiod automatiskt växlar till betalläge och ditt bankkort faktureras. Om du inte vill använda den betalda versionen av programmet måste du avbryta automatisk växling från testversionen till den betalda versionen innan utvärderingsperioden avslutas.