Kaspersky Security Cloud for Windows

Köpa en prenumeration

30 november 2021

ID 71235

Du kan köpa en prenumeration på My Kaspersky-webbplatsen, på andra Kaspersky-webbplatser, eller via våra partners. När du köper en prenumeration får du en aktiveringskod som du måste använda för att aktivera programmet. Du kan inte använda en ny aktiveringskod i Kaspersky Security Cloud.

För att köpa en prenumeraion på My Kaspersky-webbplatsen:

1. Logga in på My Kaspersky.
  2. Gå till avsnittet Store.
  3. Välj programmet från listan med program och klicka på knappen Köp nu.
  4. Följ instruktionerna på webbplatsen.

Vidta följande åtgärder för att köpa en prenumeration via programmet:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gör något av följande:
    • Klicka på knappen Köp nu i programmets huvudfönster.
    • Klicka på länken Saknas i programmets huvudfönster för att gå till fönstret Prenumeration och klicka på knappen Köp prenumeration.

Webbplatsen som tillhör Kaspersky eller en av våra partners öppnas i standardwebbläsaren. Följ instruktionerna på webbplatsen.