Kaspersky Security Cloud for Mac

Ansluta till My Kaspersky

14 februari 2022

ID 112738

Om du har laddat ned Kaspersky Security Cloud från My Kaspersky loggar programmet automatiskt in på ditt konto efter första starten. Om du har laddat ned Kaspersky Security Cloud från Kaspersky-webbplatsen, måste du logga in på My Kaspersky innan du kan använda programmet. Skapa ett My Kaspersky-konto om du inte har ett.

Obs! Om du loggade in på My Kaspersky med ett annat Kaspersky-program på din Mac, ber Kaspersky Security Cloud dig att logga in på My Kaspersky med samma konto efter programinstallationen.

Logga in på My Kaspersky med ditt befintliga konto

Viktigt: Om ditt My Kaspersky-konto redan har en tillämpad aktiveringskod för Kaspersky Security Cloud och prenumerationen inte ännu gått ut aktiveras programmet automatiskt efter att du loggat in på My Kaspersky. Om du har mer än en prenumeration till Kaspersky Security Cloud i ditt My Kaspersky-konto kommer programmet begära dig att välja en.

Skapa ett My Kaspersky-konto från programmets gränssnitt

Växa till ett annat My Kaspersky-konto