Kaspersky Security Cloud for Mac

Förbered för installation

14 februari 2022

ID 118668

Innan du installerar Kaspersky Security Cloud på din dator rekommenderar vi att du gör följande:

• Kontrollera att din dator uppfyller maskinvaru- och programvarukraven.
  • Kontrollera internetanslutningen på din dator. Internetåtkomst krävs för att kunna logga in på My Kaspersky, ladda ned en ny version av Kaspersky Security Cloud till datorn och ta emot uppdateringar.
  • Ta bort alla andra antivirusprogram för att undvika kompatibilitetsproblem och maximera systemprestandan på din dator.

Lista över inkompatibla program

Se även

Maskinvaru- och programvarukrav

Installera Kaspersky Security Cloud

Avinstallera Kaspersky Security Cloud