Kaspersky Security Cloud for Mac

Avinstallera Kaspersky Security Cloud

14 februari 2022

ID 118671

Obs! Avinstallering av Kaspersky Security Cloud raderar inte automatiskt programtillägg från Google Chrome och Firefox. Ytterligare anvisningar för hur du hanterar webbläsartillägg i denna webbläsare ges i dokumentationen för webbläsaren.

Avinstallera Kaspersky Security Cloud

Obs! Du kan också avinstallera Kaspersky Security Cloud med hjälp av avinstalleraren som ingår i ett ZIP-arkiv, vilket du kan ladda ned från Kasperskys webbplats för teknisk support. För mer information kan du kontakta Kasperskys tekniska support.

Se även

Maskinvaru- och programvarukrav

Förbered för installation

Installera Kaspersky Security Cloud