Kaspersky Security Cloud for Mac

Hemnätverk

14 februari 2022

ID 143634

Du kan konfigurera ett privat Wi-Fi-nätverk som ditt hemnätverk. Kaspersky Security Cloud visar information om enheter som är anslutna till detta nätverk i fönstret Hemnätverk.

Öppna fönstret för hemnätverk

I fönstret Hemnätverk, frågar Kaspersky Security Cloud dig om du vill konfigurera Wi-Fi-nätverket som ett hemnätverk när du ansluter till ett privat Wi-Fi-nätverk. Om du inte har konfigurerat ett hemnätverk, visar Kaspersky Security Cloud även ett meddelande.

Konfigurera ett Wi-Fi-nätverk som ett hemnätverk i fönstret Hemnätverk

Du kan göra så att Kaspersky Security Cloud glömmer Wi-Fi-nätverket som inte längre är ditt hemnätverk.

Glöm nuvarande hemnätverk

Du kan uppdatera listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk manuellt.

Visa och uppdatera listan över hemnätverksenheter

Om en enhet inte längre är ansluten till ditt nätverk (till exempel en gammal telefon), kan du ta bort denna enhet från listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk.

Ta bort en enhet från listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk

Om du ser en okänd enhet i listan över enheter som är anslutna till ditt hemnätverk kan du blockera åtkomst för den enheten.

Blockera åtkomst till ditt hemnätverk för en okänd enhet

Skydda ditt wifi-nätverk