Kaspersky Security Cloud for Mac

Kaspersky Security Cloud

14 februari 2022

ID 146316

Kaspersky Security Cloud är vår nya säkerhetstjänst baserat på patenterad adaptiv säkerhetsteknologi. Tjänsten justerar sig efter dina handlingar och ger anpassade rekommendationer över hur du kan skydda dig själv och dina nära bättre. Exempelvis när du ansluter till Wi-Fi-nätverk, handlar på nätet eller loggar in på webbplatser kommer tjänsten rekommendera att slå på skyddskomponenter som bäst passar situationen.

Du kan använda Kaspersky Security Cloud på enheter som kör Microsoft Windows, macOS (inte tillgänglig i gratispaketet), Android och iOS.

För att använda Kaspersky Security Cloud måste din enhet vara ansluten till ett My Kaspersky-konto, ett enda konto för att fjärrstyrt hantera skyddet på dina enheter. En ägare av familjeprenumerationen kan också dela skyddet med familjemedlemmar och vänner. Alla andra användare inom denna familjeprenumeration behöver skapa deras egna My Kaspersky-konton.

Kaspersky Security Cloud erbjuder tre prenumerationspaket:

Gratis paket

Personligt paket

Familjepaket

upp till 3 enheter

3 till 5 enheter

upp till 10 enheter

Kaspersky Security Cloud

(grundläggande)

Kaspersky Security Cloud

(full version)

Kaspersky Security Cloud

(full version)

Kaspersky Internet Security for Android

(gratisversion)

Kaspersky Internet Security for Android

(premiumversion)

Kaspersky Internet Security for Android

(premiumversion)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardversion)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardversion)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardversion)

Kaspersky Password Manager

(gratisversion)

Kaspersky Password Manager

(premiumversion)

Kaspersky Password Manager

(premiumversion)

Kaspersky Safe Kids (premiumversion)

* För iOS- och Android-enheter, Kaspersky VPN Secure Connection är en del av Kaspersky Security Cloud-funktionaliteten, inte en fristående app. Avinstallera Kaspersky VPN Secure Connection från din mobila enhet så att Kaspersky Security Cloud kan arbeta utan fel. Inställningar för Kaspersky VPN Secure Connection tas bort efter att programmet avinstalleras. Om du har köpt en prenumeration för den utökade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection kommer den tillämpas till funktionen Secure Connection i Kaspersky Security Cloud.