Kaspersky Security Cloud for Mac

Aktivera kontroll av dina konton för möjliga dataläckor

14 februari 2022

ID 173456

Ibland är även ett unikt och starkt lösenord och ett virtuellt tangentbord inte nog för att skydda dina konton och känslig information på webbplatser. Hackare försöker alltid hitta sårbarheter på populära webbplatser för att stjäla användares data. Om en webbplats där du har konto har blivit hackat kommer ditt konto bli äventyrat och din data kan bli allmänt tillgängligt.

Kaspersky Security Cloud kan kontrollera din e-postadress mot en databas av läckor som Kaspersky känner till varje gång du loggar in på ditt konto på webbplatser. Kaspersky Security Cloud kommer meddela dig om ditt konto har äventyrats.

Obs! Kaspersky Security Cloud kan endast kontrollera konton vars e-postadress är dess användarnamn.

Aktivera/avaktivera kontroll av dina konton för möjliga dataläckor