Kaspersky Security Cloud for Mac

Skydd för dina lösenord och känslig information

14 februari 2022

ID 173530

Kaspersky Password Manager skyddar alla dina lösenord och annan känslig information (till exempel passuppgifter, ekonomiska rapporter och medicinska journaler) med ett enda huvudlösenord. Du kan installera Kaspersky Password Manager på stationära datorer, bärbara datorer och mobila enheter som använder Microsoft® Windows®, macOS, Android eller iOS för att hålla alla dina data säkra och synkroniserade.

Kaspersky Password Manager:

• Håller dina lösenord och annan viktig information nära till hands.
  • Fyller i onlineformulär automatiskt.
  • Skyddar din känsliga information.
  • Importerar lösenord från lösenordshanterare från tredje part.
  • Kontrollerar lösenordssäkerhet.
  • Skapar starka lösenord.
  • Synkroniserar data mellan flera enheter.

Du kan hantera din data antingen från programmets gränssnitt eller via My Kaspersky.

Installera Kaspersky Password Manager