Kaspersky Security Cloud for Mac

Aktivera eller avaktivera sändning av data för marknadsföringsändamål

14 februari 2022

ID 173877

Om din version av programmet är avsedd att användas inom EU, USA, Storbritannien eller Brasilien kan du aktivera eller avaktivera sändningen av data som hjälper Kaspersky förbättra kvalitet, utseende och prestanda av dess program. Du kan lära dig om vad för typ av data skickas till Kaspersky genom att läsa Meddelande om marknadsföring.

Öppna Meddelande om marknadsföring

Aktivera eller avaktivera sändning av data för marknadsföringsändamål