Kaspersky Security Cloud for Mac

Hantera programmet från kommandoraden

14 februari 2022

ID 183196

Du kan hantera Kaspersky Security Cloud från kommandoraden.

Obs! Efter att uppdateringarna av Kaspersky Security Cloud moduler har installerats kan det hända att versionen av programklienten i kommandoraden avviker från den installerade versionen av programmet.

Kommandoradssyntax:

kav <kommando> <parametrar>

Använd följande kommando för att se information om programmets kommandoradssyntax:

kav -? | help

Varje kommando har sin egen uppsättning parametrar. Använd något av följande kommandon för att se information om syntaxen för ett specifikt kommando:

kav <kommando> -?

kav help <kommando>