Kaspersky Security Cloud for Mac

Säkerhetsrapporter

14 februari 2022

ID 183266

Kaspersky Security Cloud kan generera säkerhetsrapporter med en kort sammanfattning av genomsökningsstatistik och säkerhetsproblem som upptäckts av programmet. Om generering av säkerhetsrapporter är aktiverat meddelar Kaspersky Security Cloud dig om att en ny säkerhetsrapport finns färdig för dig att se. Om du väljer att läsa säkerhetsrapporten öppnar Kaspersky Security Cloud ett nytt fönster där du får information om datorns säkerhetsstatus.

Öppna en säkerhetsrapport

I en säkerhetsrapport kan du välja om du vill se information för de senaste två veckorna eller för hela perioden sedan programmet installerades.

Ändra rapportperioden

Om du inte vill läsa säkerhetsrapporter kan du stänga av att få meddelanden om dem.

Stäng av/slå på meddelanden om säkerhetsrapporter