Kaspersky Security Cloud for Mac

Felsökning

14 februari 2022

ID 195928

Vad man ska göra om Kaspersky Security Cloud inte fungerar korrekt

Om Kaspersky Security Cloud inte fungerar korrekt kan du göra följande:

1. Starta om Kaspersky Security Cloud.
  2. Om problemet kvarstår, starta om din Mac.
  3. Om inte det hjälper, installera om Kaspersky Security Cloud.

Starta om Kaspersky Security Cloud

Installera om Kaspersky Security Cloud

Om du får meddelandet ”Några av skyddskomponenterna kunde inte startas

Detta meddelande kan genereras på grund av en misslyckad installation av Kaspersky-certifikatet. Följ instruktionerna på webbplatsen Teknisk support (kunskapsdatabas) för att lösa problemet.

Hur man hämtar en systemrapport

Hämta en systemrapport

Hur man sparar system.log-filen

Spara system.log-filen

Hur man aktiverar Systemintegritetsskydd

Systemintegritetsskydd är en funktion som skyddar operativsystemets integritet. Det förhindrar att skadlig programvara ändrar systemfiler och systeminställningar.

Aktivera Systemintegritetsskydd

Hur man avaktiverar Kernel Extension Development Mode

Kernel Extension Development Mode avaktiverar verifiering med digital signatur för drivrutiner. Det kan leda till problem med hur din Mac fungerar, dataförlust, stöld av konfidentiella data och andra problem.

Avaktivera Kernel Extension Development Mode