Kaspersky Security Cloud for Mac

Få teknisk support på My Kaspersky

14 februari 2022

ID 35517

My Kaspersky är en heltäckande onlineresurs för hantering av skyddet på dina enheter och av aktiveringskoder för Kasperskys program och för att begära teknisk support.

Du måste ha ett konto för att få tillgång till My Kaspersky. Registrera dig genom att ange din e-postadress och skapa ett lösenord.

Du kan få teknisk support via My Kaspersky på följande sätt:

• Skicka ärenden via e-post till teknisk support.
  • Kontakta teknisk support utan att använda e-post.
  • Spåra status för ditt ärende i realtid.

Du kan också visa fullständig historik över dina ärenden hos teknisk support.

E-posta en fråga till teknisk support

När du skickar en fråga till teknisk support via e-post ska du lämna följande information:

• Meddelandets ämne
  • Programnamn och versionsnummer
  • Operativsystem och versionsnummer
  • Problembeskrivning

Svaret från teknisk support på din fråga skickas till ditt My Kaspersky-konto och till den e-postadress du uppgav när du registrerade ditt konto.