Kaspersky Security Cloud for Mac

Fönstret för programinställningar

14 februari 2022

ID 58163

Öppna Kaspersky Security Clouds programinställningsfönster

Fönstret med programinställningar innehåller följande flikar:

• Skydd. Använd den här fliken för att konfigurera inställningar för Fil Antivirus, Webb Antivirus, Säkra pengar och Skydd mot nätverksattacker.
  • Sökning. Använd den här fliken för att ange inställningar för virussökningsuppgifter.
  • Hot. Använd denna flik för att välja kategorier för upptäckta objekt, konfigurera lagringstiden för objekt i karantän och konfigurera tillförlitlig zon.
  • KSN. Använd denna flik för att gå med i eller lämna Kaspersky Security Network. Om du använder Kaspersky Security Cloud inom EU, Storbritannien, USA eller Brasilien kan du också välja om vill ge information som kommer hjälpa Kaspersky att förbättra dess produkter.
  • Uppdatering. Använd denna flik för att konfigurera uppdateringar av programdatabaser och versioner.
  • Sekretess. Använd denna flik för att ändra dina sekretessinställningar.
  • Webbläsare. Använd den här fliken för att hämta tillägget Kaspersky Security för din webbläsare och konfigurera inställningarna för webbläsartillägget.
  • HD-hälsa. Använd denna flik för att aktivera eller avaktivera regelbundna kontroller av hårddiskar på din Mac.
  • Information. Använd den här fliken för att konfigurera Kaspersky Security Cloud-aviseringar och rapporter, aktivera eller avaktivera loggning av felsökningsinformation i spårningsfiler och konfigurera automatisk leverans av felrapporter till Kaspersky.

Genom att klicka på  kan du blockera användare utan administratörsrättigheter från att ändra inställningarna för Kaspersky Security Cloud. Knappen är placerad nederst inställningsfönstret. Du måste ange ett administratörsnamn och lösenord för att göra inställningarna redigerbara igen.

Knappen  öppnar Kaspersky Security Cloud hjälpavsnitt som beskriver det aktiva programfönstret. Du kan också visa ett hjälpavsnitt för det aktiva programfönstret genom att välja Öppna hjälp för detta fönster i menyn Hjälp.