Kaspersky Security Cloud for Mac

Konfigurera skydd mot skadliga- och phishing-länkar

14 februari 2022

ID 58623

Med hjälp av data från Kaspersky Security Network kan Kaspersky Securitys webbläsartillägg kontrollera alla länkar på öppna webbplatser för att avgöra om de finns listade som skadliga webbadresser och kontrollerar länkarna med avseende på nätfiske. Tillägget Kaspersky Security markerar också farliga länkar med en röd ikon, vilken innebär stor fara.

Stäng av/slå på visning av statusikoner för länkar på webbsidor