Kaspersky Security Cloud for Mac

Hantera prenumerationer

14 februari 2022

ID 58759

Du kan aktivera Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. För mer information om aktivering av Kaspersky-program på My Kaspersky, se My Kaspersky-hjälpen.

Om du inte har en prenumeration på Kaspersky Security Cloud, eller om du använder en provversion av programmet, kan du köpa en prenumeration.

Köp en prenumeration

Du måste förnya din prenumeration om den prenumeration som är kopplad till den aktiva nyckeln har gått ut, eller om tidsfristen är över. När prenumerationen upphört att gälla och tidsfristen är över fortsätter programmet att fungera med begränsad funktionalitet (t.ex. blir uppdateringar och Kaspersky Security Network otillgängliga). Du kan fortfarande använda vissa programkomponenter och köra virussökningar, men endast med de antivirusdatabaser som installerades innan tidsfristen upphörde.

Förnya din prenumeration

Din premumerationsstatus kan bli inaktuell. I sådant fall måste du uppdatera prenumerationsstatusen manuellt.

Status för uppdatering av prenumeration