Kaspersky Security Cloud for Mac

Uppdatera programdatabaser

14 februari 2022

ID 58769

Kaspersky Security Cloud laddar ned uppdateringar från Kasperskys uppdateringsservrar, som är HTTP-servrar där uppdateringar för Kaspersky Security Cloud regelbundet görs tillgängliga.

Obs! Det krävs en internetanslutning för att ladda ner uppdateringar från uppdateringsservrarna.

Kaspersky Security Cloud kontrollerar regelbundet om det finns några uppdateringar på Kasperskys uppdateringsservrar. Om det finns nya uppdateringar på någon av uppdateringsservrarna laddar Kaspersky Security Cloud ned dem i bakgrunden för att därefter installera dem på din dator.

Starta en uppdatering av Kaspersky Security Cloud

Du kan köra en uppdatering av Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. För mer information om uppdatering av programmet på My Kaspersky, se My Kaspersky-hjälpen.

Du kan ändra sättet Kaspersky Security Cloud uppdaterar programdatabaserna. Som standard kommer programmet uppdatera databaser automatiskt.

Aktivera/avaktivera automatiska nedladdningar av databasuppdateringar för Kaspersky Security Cloud

Du kan visa resultaten av genomförda uppdateringsuppgifter i fönstret Rapporter.