Kaspersky Security Cloud for Mac

Återskapa en fil som tagits bort eller desinficerats av programmet

14 februari 2022

ID 58770

Viktigt: Undvik att återställa borttagna och desinficerade filer om detta inte är absolut nödvändigt, då dessa filer kan utgöra ett hot mot din dator.

Det är ibland inte möjligt att spara filernas integritet under desinficeringsprocessen. Om en desinficerad fil innehöll viktig information som blivit helt eller delvis oåtkomlig efter desinficering kan du försöka återskapa originalfilen från dess säkerhetskopia.

Återskapa en fil som har tagits bort eller ändrats av programmet under desinficering

Filen återställs till sin ursprungliga plats med sitt ursprungliga namn. Om det finns en fil med samma namn på den ursprungliga platsen (detta kan hända om du återställer en fil som kopierades innan du försökte desinficera den) visas en varning. Du kan återskapa filen till en annan plats eller ändra namnet på filen.

Scanna efter virus i filen omedelbart efter att den har återställts. Det är möjligt att programmet med uppdaterade databaser desinficerar filen utan att någon data i den går förlorad.