Kaspersky Security Cloud for Mac

Utföra virussökningsuppgifter

14 februari 2022

ID 58772

Standarduppgiften Fullständig sökning ingår i Kaspersky Security Cloud. När denna uppgift körs söker programmet efter virus och annan skadlig programvara i minnet, startobjekt och alla interna hårddiskar.

Utföra en fullständig datorgenomsökning

Standarduppgiften Snabbsökning inkluderas i Kaspersky Security Cloud. När denna uppgift körs söker programmet efter virus och annan skadlig programvara i datorns kritiska områden (minne, startobjekt och systemmappar).

Utföra en snabb datorgenomsökning

Du kan också köra en Fullständig sökning eller Snabbsökning på My Kaspersky. För mer information om att köra en sökning på My Kaspersky, se My Kaspersky-hjälpen.

Du kan schemalägga en Fullständig sökning eller Snabbsökning.

Schemalägg en virussökningsuppgift

Du kan genomsöka ett enskilt objekt (t.ex. en intern disk, en mapp, en fil eller en extern disk) efter virus och annan skadlig programvara.

Skanna ett valt objekt

När en extern disk ansluts till datorn kan Kaspersky Security Cloud automatiskt börja genomsöka disken, uppmana att disken genomsöks eller göra ingenting. Du kan välja ett av alternativen i inställningarna för uppgiften Skanning av extern disk.

Välj åtgärd som Kaspersky Security Cloud ska vidta när en extern disk ansluts till datorn

Du kan se resultatet av de genomförda virussökningsuppgifterna i fönstret Rapporter.