Kaspersky Security Cloud for Mac

Skydda dina lösenord och känslig information

14 februari 2022

ID 59197

Kaspersky Securitys webbläsartillägg hjälper dig att stärka dina lösenord och skydda känslig information. Som standard upptäcker tillägget dubblettlösenord, kontrollerar styrkan av dina lösenord samt säkerheten av din webbplatskonton, samt tillhandahåller ett skärmtangentbord tangentbord för att skydda de lösenord du anger i formulär.

Obs! Kaspersky Security Cloud övervakar inte dina lösenord eller visar dina lösenordsinställningar om du har en lösenordshanterare installerad.

Stäng av/sätt på upptäckt av duplicerade lösenord

Stäng av/sätt på kontroll av lösenordsstyrka

Som standard visas ett skärmtangentbord automatiskt på skärmen när du väljer ett lösenordsfält i webbläsarfönstret.

Stäng av/starta automatisk visning av skärmtangentbordet

Du kan öppna skärmtangentbordet manuellt i din webbläsare.

Öppna skärmtangentbordet manuellt

Du kan använda skärmtangentbordet på följande sätt:

• Klicka på tangenterna på skärmtangentbordet med muspekaren.
  • Till skillnad från ett fysiskt tangentbord kan du inte klicka på flera tangenter samtidigt på skärmtangentbordet. Du skriver kombinationer av tangenter (till exempel Alternativ och SHIFT) genom att först klicka på den första tangenten (till exempel Alternativ) och sedan på den andra tangenten.
  • Klicka på tangenten i det nedre vänstra hörnet för att byta språk.

Viktigt: Skärmtangentbordet kan inte skydda dina personuppgifter om webbplatsen som du skickar data till har hackats.