Kaspersky Security Cloud for Mac

Om licensavtal för slutanvändare

14 februari 2022

ID 73374

Licensavtalet för slutanvändare (licensavtal) är ett bindande avtal mellan dig och AO Kaspersky Lab som innehåller de villkor enligt vilka du får använda programmet.

Viktigt: Läs noga igenom licensavtalet innan du börjar använda programmet.

Du kan läsa villkoren i Licensavtalet för slutanvändare på något av följande sätt:

• Under installationen av Kaspersky Security Cloud
  • Genom att läsa dokumentet license.txt i programmets installationsmapp

Genom att installera Kaspersky Security Cloud bekräftar du att du förstår och godkänner villkoren i Licensavtalet för slutanvändare. Om du inte accepterar villkoren i licensavtalet för slutanvändare avbryter du installationen av Kaspersky Security Cloud och använder inte programmet.