Kaspersky Security Cloud for Mac

Om prenumerationen

14 februari 2022

ID 74860

En prenumeration på Kaspersky Security Cloud är en inköpsorder för programmet med specifika parametrar (utgångsdatum, antal enheter som ska skyddas) som ger dig rätt till att använda programmet under de villkor i licensavtalet för slutanvändare. Du kan beställa en prenumeration på Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. Du kan välja automatisk eller manuell förnyelse av prenumerationer.

Prenumerationen gör att du kan:

• Använda alla funktionerna i programmet fullt ut på en eller flera enheter.
  • Få hjälp från teknisk support.
  • Få uppdateringar.

Nedräkningen av prenumerationsperioden börjar från det datum som du tillämpar aktiveringskoden. Om du har köpt en prenumeration för användning av Kaspersky Security Cloud på flera enheter startar prenumerationsperioden när du använder aktiveringskoden för första gången.

Om du har köpt en prenumeration med automatisk förnyelse startar prenumerationsperioden vid köptillfället.

När prenumerationen löper ut är det möjligt att du får en tidsfrist för att förnya prenumerationen. Programmet förblir funktionellt under tidsfristen.

Innan du köper en prenumeration kan du prova en provversion av Kaspersky Security Cloud helt gratis. Provversionen av Kaspersky Security Cloud fortsätter att fungera en kort testperiod. När testperioden upphör att gälla är det möjligt att du får en tidsfrist, då programmet fortsätter att fungera. När tidsfristen är över avaktiveras alla funktioner i Kaspersky Security Cloud. För att kunna fortsätta använda programmet måste du köpa en prenumeration.

Viktigt: Kaspersky Security Cloud kontrollerar alltid om det finns uppdateringar som är kritiska för att använda programmet, oavsett licensstatus (aktiv, upphört att gälla eller saknas).