Kaspersky Security Cloud for Mac

Skicka filer med felinformation till Kaspersky

14 februari 2022

ID 85295

Kaspersky Security Cloud kan spara information om status för programmet vid den tidpunkt när ett fel uppstår och automatiskt skicka informationen till Kaspersky.

Aktivera automatisk överföring av filer med felinformation till Kaspersky

Du kan också aktivera automatisk överföring av filer med felinformation till Kaspersky i fönstret Felmeddelande vid programstart.

Kaspersky Security Cloud skickar följande information i en felfil:

• Processnamn och ID
  • Sökväg till den körbara modulen
  • Programvarans version
  • Processens bitversion (32- eller 64-bit)
  • Överordnat processnamn och ID
  • Datum och tidpunkt då Programvaran kraschade
  • Operativsystemets version
  • Rapportversion
  • Typ av fel som orsakade Programvarukraschen
  • Felinformation
  • Numret för den tråd i vilken felet inträffade
  • Anropsstackar för alla trådar som körs när Programvaran kraschar (bildnummer, modulnamn, adress i koden, namnet på funktionen vid motsvarande adress)
  • Registervärden för den tråd i vilken felet inträffade
  • Lista över laddade moduler med adressen där modulen laddas, modulnamn, modulversion, UUID och sökväg till modulen