Kaspersky Security Cloud for Mac

Konfigurera meddelanden

14 februari 2022

ID 96669

Kaspersky Security Cloud visar aviseringar för att informera dig om olika händelser relaterade till datasäkerhet (till exempel ett skadligt objekt har upptäckts, programdatabaserna har uppdaterats, eller Skydd mot nätverksattacker har stängts av). Meddelanden visas i det övre högra hörnet på skärmen och i Notiscenter. Aviseringarnas utseende beror på alternativen som har ställts in i systemets aviseringsegenskaper.

Obs! Det kan hända att vissa meddelanden inte visas förrän efter en timme efter att Kaspersky Security Cloud installerats.

Oavsett om meddelanden aktiverats eller avaktiverats dyker information upp om händelser som inträffar medan Kaspersky Security Cloud i programrapporterna.

Stäng av aviseringar om händelser som kan påverka din säkerhet

Stäng av aviseringsljud

Stäng av aviseringar om specialerbjudanden och kampanjer