Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Uppgradera till den obegränsade versionen

12 april 2023

ID 143110_1

Om du vill ha obegränsat med säker trafik och frihet att välja VPN-server kan du uppgradera till den obegränsade versionen av Kaspersky VPN. Om du redan har använt den obegränsade versionen och din prenumeration har löpt ut eller om testperioden har startat, kan du förnya den.

Köp/förnya en prenumeration

Du kan även köpa en prenumeration på Kaspersky VPN på My Kaspersky eller på Kasperskys webbplats:

• Om du köper en prenumeration på My Kaspersky, kommer prenumerationen att aktiveras automatiskt när du slutför ett köp.
  • Om du köper prenumerationen på Kasperskys webbplats, kommer du att få en aktiveringskod i ett e-postmeddelande som skickas till angiven e-postadress. För att aktivera prenumerationen kommer du att behöva skriva in din aktiveringskod i ditt My Kaspersky-konto och ansluta Kaspersky VPN till My Kaspersky. För detaljerad information om du hur du lägger till din aktiveringskod till ditt My Kaspersky-konto manuellt, se My Kaspersky Hjälp.

Se även

Versioner av Kaspersky VPN

Återställ din prenumeration