Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Hur man konfigurerar Delade tunnlar

12 april 2023

ID 240287

Du kan konfigurera aktivering av en VPN-anslutning endast för utvalda program (Delade tunnlar).

Aktivera endast VPN för valda program

Obs! Delade tunnlar är endast tillgängligt i den obegränsade versionen av Kaspersky VPN.

Delade tunnlar har följande begränsningar:

• Du kan konfigurera inställningar för Delade tunnlar endast för icke-systemprogram från mappen Program.
  • Om Delade tunnlar är på och VPN-anslutningen avbryts, kommer Kill Switch att stänga av dataöverföringen över internet endast för program som lagts till i Delade tunnlar-listan.