Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om avancerade alternativ för VPN

2 oktober 2023

ID 127965

Ytterligare funktioner hos vår VPN finns tillgängliga när Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium har installerats på din dator.

Ytterligare funktioner i VPN innefattar:

• Inställningar för att aktivera VPN när du besöker följande webbplatskategorier:
    • Bankwebbplatser;
    • Betalsystem;
    • Nätbutiker och e-handel;
    • Sociala nätverk.
  • Inställningar för att automatiskt ändra platsen för VPN-servern. Om du angav olika platser för webbplatser av olika kategorier i VPN-inställningarna, kan du ange om du vill ändra platsen för VPN-servern när du flyttar mellan webbplatser i olika kategorier.
  • VPN-inställningar för enskilda webbplatser, till exempel för webbplatser du besöker ofta.