Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Aktivera VPN

22 december 2023

ID 127004

Så här aktiverar du VPN:

• Öppna programmets huvudfönster och växla valknappen till läget .
  • Välj Aktivera VPN på snabbmenyn för programikonen i aktivitetsfältets meddelandedel.

VPN aktiveras. VPN-statusen kan ändras under användningen av programmet.

I händelse av anslutningsproblem återupprättas VPN-sessionen automatiskt som standard för att säkerställa en säker anslutning. Du kommer att meddelas om anslutningsstatus och eventuella anslutningsproblem, till exempel när du behöver kontrollera dina proxyserverinställningar, Windows-brandväggsinställningar eller virtuella adapterinställningar.