Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Visa VPN-status

22 december 2023

ID 127005

För att visa VPN-status:

Öppna programmets huvudfönster.

Kaspersky VPN Secure Connections huvudfönster kan visa följande information om status för VPN:

• Det gick inte att ansluta. Försök att upprätta en säker anslutning igen genom att klicka på knappen Klicka här för att aktivera VPN.
  • Din anslutning har säkrats. Programmet skyddar de personuppgifter som du överför till internet.
  • Ansluter. Vänta medan programmet etablerar en säker anslutning.
  • Den kostnadsfria dagliga gränsen på 200 MB är slut. Du har överskridit din trafikgräns i Gratisversionen av programmet. För att fortsätta använda programmet måste du antingen vänta den tid som står angiven i huvudfönstret eller växla till den Obegränsade versionen av programmet.