Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om att använda programmet i Europeiska Unionen, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller av bosatta i Kalifornien

22 december 2023

ID 160950

De versioner av programmet som Kaspersky och våra partners distribuerar i Europeiska Unionen, Storbritannien och Brasilien, Vietnam samt versioner som är avsedda att användas av bosatta i Kalifornien, uppfyller kraven i reglerna för insamling och behandling av personuppgifter som har fastställts i dessa regioner.

Du måste acceptera Licensavtalet för slutanvändare och villkoren för sekretesspolicyn för att installera programmet.

Dessutom uppmanar guiden för installation och borttagning att du accepterar följande bestämmelser om hur dina personuppgifter behandlas:

• Meddelande för Kaspersky Security Network. Detta villkor gör att Kaspersky-experter snabbt kan få information om hot som upptäckts på din dator, om program som körs och signerade program som laddas ned, samt operativsysteminformation för att förbättra ditt skydd.
  • Sammanställning gällande datahantering i marknadsföringssyfte. Denna sammanställning gör att vi kan skapa mer värdefulla erbjudanden åt dig.

Du kan när som helst acceptera eller avböja villkoren för Kaspersky Security Network och villkoren gällande datahantering i marknadsföringssyfte via programinställningarna (fönstret Inställningar).

När du uppdaterar programmet kommer en användare att uppmanas att acceptera det nya Kaspersky Security Network-utlåtandet och uttalandet om databehandling för marknadsföringsändamål.

• Om användaren tackar nej till det nya uttalandet kommer den uppdaterade programmet att fortsätta att fungera under det tidigare godkända uttalandet.
  • Om användaren accepterar det uppdaterade uttalandet kommer det gamla att ersättas av det nya uttalandet och programmet fortsätter att fungera enligt de nya villkoren.

Följande funktioner gäller när du använder programmet i Europeiska unionen:

• När du väljer en virtuell server (till exempel Frankrike) kan den fysiska servern genom vilken anslutningen har upprättats vara belägen i ett annat land (till exempel Belgien). Serverns IP-adress visar att servern är belägen i Frankrike.
  • När en virtuell server väljs automatiskt kan anslutningen komma att upprättas utanför Europeiska Unionen, Storbritannien, Brasilien och staten Kalifornien i USA.