Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Varför dataöverföringshastigheten minskas när en säker anslutning är aktiverad

22 december 2023

ID 189144

När en säker anslutning är aktiverad beror dataöverföringshastigheten på belastningen på de servrar som används för Internet-anslutningen. Under tider med hög belastning kan hastigheten reduceras betydligt. Vi gör allt för att säkerställa att användare av programmets Obegränsade version alltid har den högsta dataöverföringshastigheten.