Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Hur man gör en skärminspelning om du har problem med en applikation

22 december 2023

ID 241111

Om du stöter på problem med programmet kan du göra en skärminspelning och spår och skicka dem till kundtjänst för analys.

Så här gör du skärminspelning och spår:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj KundtjänstProbleminspelningÖppna från rullgardinsmenyn.
  4. Markera kryssrutan Spela in skärmen. Om kryssrutan Spela in skärmen inte är markerad, klicka Börja spela in skapar endast en spårningsfil (tjänstfil som innehåller information om programoperationerna).
  5. Markera kryssrutan Spela in lågnivåspårning (valfritt) om du blev ombedd att göra det av en expert från kundtjänsten.
  6. Klicka på knappen Börja spela in.

Inspelningsindikatorn visas i den övre delen av skärmen.

7. Utför åtgärder som visar problemet du har.
  8. Klicka på knappen Stoppa och spara.

Inspelningen stoppas och sparas i ett arkiv på skrivbordet. Arkivet kan endast nås med administratörsbehörighet.

9. Klicka på knappen Gå till arkiv.

Detta öppnar ett fönster i utforskaren på platsen för ZIP-arkivet. Arkivet innehåller skärminspelningen och en spårningsfil.

10. Skicka arkivet till den kommunikationskanal som specificerats av kundtjänstexperten.
  11. Om du vill ta bort all systemdata, rapporter och spårningar klickar du på Ta bort alla servicedata och rapporter.