Vad är nytt

3 oktober 2023

ID 119653

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Small Office Security:

• Du kan nu söka efter programmets funktionalitet.
  • Kaspersky-programmet följer nu bestämmelser som styr insamling och behandling av personuppgifter i Vietnam.
  • Nu kan du göra om storleken på nyhetsfönstret. Denna funktion är inte alltid tillgänglig.
  • Problem med att ändra storlek på programmets huvudfönster har lösts. Programmet kommer nu ihåg storleken på skärmen vid en omstart.
  • Förbättrad text i meddelandet som föreslår installation av Kaspersky Password Manager. Programmets installationsstatus visas också.

Funktioner som togs bort i nuvarande och tidigare versioner av programmet