Vad är nytt

19 december 2023

ID 119653

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Small Office Security:

• Alla varningar i programmet har länkar till motsvarande hjälpartiklar.
  • Lade till animationseffekter till sköldbilden i programmets huvudfönster.
  • Förbättrade startskärmen för installationsguiden.
  • Förbättrade Surfa säkert-komponenten: nu ändras färgen på ramen när skyddskomponenterna stängs av.
  • Att logga in på My Kaspersky med Google- eller Apple-konto stöds inte längre i Ryssland.

Funktioner som togs bort i nuvarande och tidigare versioner av programmet