Webbpolicyhantering Undantag

5 april 2024

ID 69082

Expandera alla | Dölj alla

I det här fönstret kan du skapa en lista med undantag från de konfigurerade inställningarna för Webbpolicyhantering. Åtkomstinställningar som påverkar webbplatser som lagts till i undantagslistan tillämpas både när webbplatser blockeras enligt kategori (knappen Blockera åtkomst till webbplatser från valda kategorier) och när alla webbplatser blockeras (knappen Blockera åtkomst till alla webbplatser).

Du kan till exempel tillåta åtkomst till webbplatser från kategorin Internetkommunikation men lägga till www.example.com på listan över undantag för att blockera åtkomst till denna webbplats. I det här fallet tillåter webbpolicyhanteringen åtkomst till alla sociala nätverk förutom example.com. Du kan också blockera alla webbplatser och lägga till en e-postwebbplats på listan över undantag som du vill att åtkomst ska tillåtas för. I det här fallet tillåter webbpolicyhanteringen endast åtkomst till denna webbplats för webbpost.

Undantagslista

Webbadressmask

Typ

Åtgärd

Redigera

Ta bort

Lägg till