Vad är nytt

2 juli 2024

ID 119653

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Small Office Security:

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Implementerade alternativet att förstora Windows-teckensnitt i programmet för synskadade. Teckenstorleken på programmet anpassar sig nu automatiskt till operativsystemets teckenstorlek.
  • Vi har förtydligat formuleringen för användarens samtycke i flödet för att skapa ett My Kaspersky-konto.
  • Lade till alternativet att manuellt aktivera alternativen Stör ej och Fokuserat arbetsläge, både i avsnittet Prestanda och från snabbmenyn för programikonen i meddelandefältet.
  • Lade till alternativet för att visa information om tekniker som används i programmet i avsnittet Säkerhet.
  • Sekretessrensning. Nu kan du skapa ett schema för att automatiskt rensa aktivitetsspår på din enhet.
  • Förbättrat användargränssnittet på inställningssidan för Appuppdaterare.
  • Appuppdaterare tillåter nu körning av uppdateringar under standardkonton med administratörsbehörighet.

Funktioner som togs bort i nuvarande och tidigare versioner av programmet