Vad är nytt

27 juni 2022

ID 119653

Kaspersky har skapat en specialversion av programmet för invånare i den amerikanska delstaten Kalifornien. Om du är bosatt i den amerikanska delstaten Kalifornien måste du ladda ner och installera den här versionen av programmet.

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Small Office Security:

• Stöd för terminalserver har lagts till.
  • Förbättrade statusar för datorns säkerhet. I synnerhet har vi löst problemet med den röda statusen (t.ex. databaserna är inaktuella) som visas bredvid en orange eller grön ikon för en slutförd genom sökuppgift.
  • Klistermärken har lagts till i chatten.

Funktioner som togs bort i nuvarande och tidigare versioner av programmet