Ta bort en uppdatering eller ett program från undantagslistan

13 augusti 2019

ID 127469

När du visar listan över programuppdateringar kan du hoppa över meddelanden om enskilda uppdateringar eller hoppa över meddelanden om alla uppdateringar av specifika program. Kaspersky Small Office Security lägger till dessa uppdateringar och program i undantagslistan.

Ta bort en uppdatering eller ett program från undantagslistan:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. I den högra delen av fönstret i avsnittet Skydd väljer du Software Updater.

Fönstret Software Updater-inställningar öppnas.

4. Klicka på länken Undantag för att öppna fönstret Undantag.

Listan Undantag innehåller de program och uppdateringar som du har angett att inga uppdateringar krävs för, samt enskilda uppdateringar av program som du inte har installerat.

5. Välj den uppdatering eller det program i listan och klicka på knappen Ta bort från listan.

Under nästa sökning efter uppdateringar meddelar Kaspersky Small Office Security dig om tillgänglighet av uppdateringar för program som du har tagit bort från undantagslistan.