Visa listan över programuppdateringar

13 augusti 2019

ID 129908

Kaspersky Small Office Security söker regelbundet efter uppdateringar för program som finns på din dator. Information om antalet och typer av tillgängliga programuppdateringar hittar du i Meddelandecenter.

Visa listan som genereras med grund på resultaten från en sökning efter programuppdateringar:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Detaljer i listans övre del.

Detta öppnar fönstret Meddelandecenter.

3. I avsnittet Skydd klickar du på knappen Visa i raden med meddelandet om tillgängliga programuppdateringar.

Detta öppnar fönstret Software Updater, med en lista över tillgängliga programuppdateringar.

4. Du kan uppdatera alla program som visas i listan genom att klicka på knappen Uppdatera alla.
  5. För att selektivt uppdatera specifika program måste du genomföra en av följande åtgärder:
    • Klicka på knappen Uppdatera i den rad som innehåller det program du vill uppdatera.

Du uppmanas läsa licensavtalet för slutanvändare innan du uppdaterar programmet. Licensavtal för slutanvändare finns tillgängliga i listrutan Licensavtal. Som standard motsvarar språket i licensavtalet för slutanvändare språket i programmets gränssnitt. Om licensavtalet för slutanvändare inte finns tillgängligt på det språk som används i programmets gränssnitt tillhandahålls EULA-texten i det språk som används i Kaspersky Small Office Securitys gränssnitt. I alla andra fall tillhandahålls texten i licensavtalet för slutanvändare på engelska eller det första tillgängliga språket om det inte finns någon engelsk text.

• Klicka på knappen Listruta i Software Updaternär du vill öppna menyn och välj Uppdatera inte detta program om du vill att Kaspersky Small Office Security ska sluta meddela dig om tillgängliga uppdateringar för det valda programmet.

Det valda programmet flyttas till listan över undantag. Kaspersky Small Office Security slutar visa meddelanden om nya uppdateringar som släpps för detta program.

• Klicka på knappen Listruta i Software Updater för att öppna menyn och välj Hoppa över den här uppdateringen om du vill att Kaspersky Small Office Security ska sluta meddela dig om den valda uppdateringen.

Den valda programuppdateringen flyttas till listan över undantag. Kaspersky Small Office Security visar ett meddelande om en ny uppdatering som släpps för detta program.

• Klicka på knappen Listruta i Software Updater för att öppna menyn och välj Öppna leverantörens webbplats om du vill Hämta och installera uppdateringen för det valda programmet manuellt.

Operativsystemets standardwebbläsare öppnar webbplatsen för programleverantören. Du kan visa uppdateringen på webbplatsen och ladda ner den manuellt.

Det kan hända att fönstret, Software Updater och visningen av Licensavtal för slutanvändare varierar beroende på vilket språk Kaspersky Small Office Security är på.