Andra källor för information om programmet

13 augusti 2019

ID 131689

Kaspersky Small Office Security-sidan på Kaspersky Labs webbplats

sidan för Kaspersky Small Office Security kan du få allmän information om programmet, dess funktioner och egenskaper.

En länk till e-butiken finns på sidan Kaspersky Small Office Security. Där kan du köpa eller förnya programmet.

Kaspersky Small Office Security sida i kunskapsdatabasen

Kunskapsdatabasen är en del av den tekniska supportens webbplats.

Kaspersky Small Office Security sida i kunskapsdatabasen kan du läsa artiklar som ger användbar information, rekommendationer och svar på ofta ställda frågor om hur man köper, installerar och använder programmet.

Artiklarna i kunskapsdatabasen kan ge svar på frågor som inte är relevanta för Kaspersky Small Office Security men är tillämpliga för andra program från Kaspersky Lab. Artiklar i vår kunskapsbas kan dessutom innehålla nyheter från Teknisk support.

Diskutera Kaspersky Labs-program på vårt webbforum

Om du har en fråga som inte kräver ett omedelbart svar kan du diskutera frågan med Kaspersky Labs specialister och andra användare på vårt webbforum.

På webbforumetI forumet kan du läsa tidigare diskussioner, lämna kommentarer och skapa nya diskussioner.