Återställa aktiveringskoder

13 augusti 2019

ID 140542

Om du har tappat bort en aktiveringskod som du tidigare har erhållit hittar du den i Kaspersky Small Office Security Management Console. För att hitta den behöver du logga in i Kaspersky Small Office Security Management Console med ditt användarkonto.

Återställa aktiveringskoder:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på länken Licens i programmets huvudfönster när du vill öppna fönstret Licensiering.
  3. Klicka på länken Återfå mina aktiveringskoder när du vill öppna fönstret Anslut till administrationskonsolen för Kaspersky Small Office Security.
  4. Ange den e-postadress och det lösenord som du använde för att registrera dig i portalen.
  5. Klicka knappen Logga in.

Detta tar dig till avsnittet Licenser i Kaspersky Small Office Security Management Console där din aktiveringskod visas.