Konfigurera läget Uppdatera sök

13 augusti 2019

ID 152134

Konfigurera läget för sökning efter uppdateringar för installerade program:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png.
  3. Klicka på knappen Skydd i fönstrets vänstra del.
  4. I den högra delen av fönstret i avsnittet väljer du Software Updater.

Fönstret Software Updater-inställningar öppnas.

5. I avsnittet Uppdatera, markerar du kryssrutan Aktivera sökning efter programuppdateringar.
  6. Klicka på länken Konfigurera sökläge för uppdateringar för att gå till fönstret Uppdatera sökläge.
  7. I listrutan Sök efter uppdateringar, väljer du ett av följande alternativ::
    • Automatiskt. Om du väljer det här alternativet kör Kaspersky Small Office Security en uppdateringsökning minst en gång om dygnet i enlighet med programmets interna inställningar.
    • Varje dag. Om du väljer det här alternativet startar Kaspersky Small Office Security en sökning efter uppdateringar varje dag vid den tid du anger. Ange den exakta tid då sökning ska starta i fältet Tid med hjälp av Upp och ner-knapparna.
    • Varje veckodag. Om du väljer det här alternativet startar Kaspersky Small Office Security en sökning efter uppdateringar endast under vardagar. Ange den exakta tid då sökning ska starta i fältet Tid med hjälp av Upp och ner-knapparna.
    • Varje helg. Om du väljer det här alternativet startar Kaspersky Small Office Security en sökning efter uppdateringar endast under helger. Ange den exakta tid då sökning ska starta i fältet Tid med hjälp av Upp och ner-knapparna.
    • Varje vecka. Om du väljer det här alternativet startar Kaspersky Small Office Security en sökning efter uppdateringar en gång i veckan på den dag och tid du anger. Ange den dag då sökning ska starta i listrutan Veckodag. Ange den exakta tid då sökning ska starta i fältet Tid med hjälp av Upp och ner-knapparna.
    • varje månad. Om du väljer det här alternativet startar Kaspersky Small Office Security en sökning efter uppdateringar en gång i månaden på den dag och tid du anger. Ange den dag då sökning ska starta i fältet Dag i månaden med hjälp av Upp och ner-knapparna. Ange den exakta tid då sökning ska starta i fältet Tid med hjälp av Upp och ner-knapparna.
  8. Markera kryssrutan Sök efter uppdateringar nästa dag om datorn är avstängd för att starta en sökning när datorn är påslagen efter att ha missat en schemalagd analys. Om kryssrutan inte är markerad startar programmet sökningen efter uppdateringar endast under den schemalagda tiden när datorn är påslagen.
  9. Markera kryssrutan Sök endast efter programuppdateringar när skärmsläckaren är aktiv eller när datorn är låst för att starta en sökning efter uppdateringar endast när du inte arbetar vid datorn, för att inte belasta datorn ytterligare medan du arbetar. Om kryssrutan inte är markerad,startar programmet sökningen under den schemalagda tiden oavsett om du arbetar vid datorn eller inte.
  10. För att spara inställningarna klickar du på Spara.