Genomsöker filer i OneDrive molnlagring

13 augusti 2019

ID 172863

I Windows 10 RS3 eller senare genomsöker Kaspersky Small Office Security ej igenom filer i OneDrive molnlagring. Om programmet upptäcker sådana filer under en sökning visas ett meddelande att filerna i molnlagringen inte har genomsökts.

Följande komponenter genomsöker ej filer i OneDrive molnlagring:

• Fullständig sökning
  • Selektiv sökning
  • Snabbsökning
  • Bakgrundssökning

Rapporten om användningen av Kaspersky Small Office Security innehåller en lista över filer i OneDrive molnlagring som hoppades över under genomsökningen.

Filer nedladdade från OneDrive molnlagring till en lokal dator genomsöks av realtids skyddskomponenter. Om en genomsökning av en fil blev uppskjuten och filen har laddats tillbaka upp på OneDrive molnlagring innan genomsökningen startade, kan denna fil hoppas över under en genomsökning avFile Anti-Virus och Systemövervakaren.

När Programkontroll och Systemövervakaren klassificerar program, laddar Kaspersky Small Office Security ner program från OneDrive molnlagring till datorn med hjälp av operativsystemets verktyg.